Konvertera besökare till kunder

Alla besökare som kommer in på er sida möts av vår chattikon nere i högra hörnet.
Ikonen visar tydligt att ni är online så att besökaren enkelt blir medveten om att möjligheten att chatta finns. Efter 20 sek hörs ett litet ljud för att göra den potentiella kunden uppmärksam på att chatten är öppen.

Steg 1

Implementering av chatten

Installation av programmet

Enkelt att komma igång

Att installera chatten på er hemsida tar bara någon minut. Antingen hjälper vi er med implementeringen eller så kan ni själva enkelt följa vår steg-för-steg guide.

Chattprogrammet

Era färger

När chattikonen är på plats ”stylar” vi den så att den innehåller era färger och känns som en naturlig del av er sida. Detta tar bara någon minut sen är vi igång!

Samlad bild av er

Vid starten så går vi tillsammans igenom de vanligaste frågorna ni brukar få samt vissa standardfrågor som vi önskar svar på för att på bästa möjliga vis kunna svara era kunder.

Steg 2

Vi lär känna varandra

Kunskap

Vi är er resurs

Vi läser in oss så mycket vi kan om er verksamhet med hjälpa av er hemsida och era sociala kanaler. Vårt mål är att lösa så mycket som möjligt direkt i chatten för att avlasta er så gott vi kan.

FAQ

Vanligaste frågorna

Vi börjar också alltid med att sätta upp en enkel FAQ tillsammans med er för att kunna ge så bra svar som möjligt till kunderna i chatten.

Nu är vi igång!

Vi ställer frågor till besökaren för att se vad kunden efterfrågar. Vi försöker alltid lösa så mycket som möjligt i chatten men vid de tillfällen där vi ser att det finns en potentiell affär ställer vi ledande frågor för att sen kunna skicka ett varmt lead vidare till er så att ni kan stänga affären.

Steg 3

Vi chattar med era kunder

Kundbemötandet

Service i världsklass

På bara några minuter har ni en egen livechatt på er hemsida med riktiga människor som svarar era kunder när de har valt att besöka just er sida!

Kunduppgifter

Samlar in kontaktuppgifter

Efter avslutad chattkonversation skickar vi ett e-mail till er där ni kan ta del av konversationen. I de fall där kunden önskar bli kontaktad framgår också kundens kontaktuppgifter samt vad kunden önskar bli kontaktad om.

Skaffa din egen livechatt idag

Många av våra samarbetspartners blir förvånade över hur många kunder som kontaktar de via deras hemsida när chatten är igång! Många upptäcker också en ny typ av kunder som de når genom att finnas online på sin hemsida. Vi ser fram emot en kontakt för att kunna visa mer om upplägget för just er verksamhet.

Samarbete

Världens största chattplattform

tawk.to

Ett väl utvecklat system

Vi är stolta samarbetspartners med tawk.to som idag är den världsledande plattformen när det kommer till chatt och chattfunktioner. Med många års utveckling och en väl beprövad teknik är våra kunder i trygga händer när de chattar via oss.

Kunden i fokus

Nöjda kunder

Vi har endast ett mål i sikte och det är nöjda kunder. Många av våra samarbetspartners väljer att anlita oss då man själv inte har möjligheten att bemanna en chatt som kräver 100% uppmärksamhet. Vi jobbar långsiktigt och vill vara en självklar partner en lång tid framöver.