Fler potentiella affärer

Vi tar hand om dina kunder på webben

Att hinna bemanna en chatt samtidigt som man bedriver sin verksamhet är för de flesta omöjligt. En chatt behöver besvaras inom några sekunder för att besökaren inte ska lessna och gå vidare till en annan sida.

Om oss

Med många års erfarenhet inom kundservice, svarstjänster och försäljning vet vi hur kunden ska bemötas på bästa möjliga vis

Våra tjänster

Vi bemannar din chatt för att ge högsta möjliga service till dina besökare på webben

Jobba hos oss

Vi växer snabbt och söker ständigt nya härliga medarbetare som vill vara med på vår resa

Så fungerar vår chatt

Våran tjänst

Med många års erfarenhet inom sälj, marknad och kundservice såg vi behovet växa fram av en bemannad live chatt hos våra kunder. Vi satte ihop ett riktigt duktigt team för att utbildas inom chatt metodik och hur service ges som bäst på nätet. Vi bemannar våra kunders live chatt med riktiga människor vilket ger hög service och resulterar i varma kunder.

Därför väljer många chatt

Vi sparar din tid

Då man som företagare oftast inte har möjligheten själv att bemanna en live chatt är det för många ett självklart val att outsourca den servicen. Som företag kan man då fokusera helt på sin verksamhet samtidigt som man vet att kunderna erbjuds ett modernt sätt att kommunicera med företaget, samtidigt som man visar att företaget ligger i framkant.

Ge kunderna valmjöligheten

93% föredrar att chatta med en riktig människa framför en chattbot

45% föredrar att kommunicera via en chatt framför att ringa till företaget eller skicka ett mail

49% av kunderna går vidare till en annan kunds erbjudande om deras föredragna kanal, chatt, telefon eller mail, inte finns tillgänglig

Ligg i framkant

Chatt är framtiden

När era besökare ges möjlighet att chatta på er hemsida väcker det deras nyfikenhet och de stannar längre på eran hemsida för att höra mer. Efter en trevlig och förtroendeskapande dialog ökar köpsuget hos kunden och de flesta besökare säger antingen ”ja tack” direkt i chatten eller önskar bli uppringda av dig som företag för att få veta mer. Genom en live chatt på er hemsida kommer därmed många av era besökare att omvandlas till nya köpsugna kunder.

Riktiga människor

En livechatt ger en äkta upplevelse

Många av de potentiella kunder som besöker din hemsida kommer aldrig att komma till den punkt där de kontaktar dig via telefon eller e-post. Inte för att de inte vill höra mer, utan för att de känner att det är för besvärligt och att de förbinder sig om de gör sig kända. Antalet besökare som vill chatta med företaget som en första kontakt ökar dramatiskt.