Vi gör det tillsammans

Samarabete

Vi jobbar nära våra kunder och blir en naturlig avlastning i vardagen. Våra kunder värdesätter den höga servicen som ges till deras kunder via en livechatt och besökarna på er hemsida uppskattar möjligheten att kunna chatta.

502

Konversationer idag

47

års erfarenhet

23

chattagenter

66

chattimmar i veckan

Kommnikation

Riktiga människor

Att mötas av riktiga människor i en livechatt är idag avgörande för kundupplevelsen. Det finns många olika botar att använda sig av men kundens upplevelse blir en helt annan när man får chatta med en riktig person.

Kunden i fokus

Upplevelsen

Det blir allt vanligare att vi möts av en chatt när vi är ute och surfar runt på olika hemsidor. Detta gör att det tas mer och mer för givet av besökaren som kommer in på er hemsida att man vill få möjligheten att chatta med företaget.

Gynnsam modell

Kostnadseffektivt

Vårt upplägg är enkelt och kostnadseffektivt och uppskattas av våra kunder. Oavsett om ni är ett stort eller litet företag så vill vi ge möjligheten till er att kunna ha en egen livechatt på er hemsida. Vår prismodell baseras på volym utan fasta kostnader.

Vi skapar varma leads

Fokus på er

Vi läser in oss så mycket vi kan om er verksamhet med hjälpa av er hemsida och era sociala kanaler. Vi jobbar med en mängd olika företag inom många olika branscher och vår uppgift är att inleda en första relation mellan kunden och ert företag för att sen guida kunden vidare till fortsatt med kontakt med er.

Besökare blir kunder

Lösningsorienterade

Vårt mål är att lösa så mycket som möjligt direkt i chatten för att avlasta er i er dagliga verksamhet. Genom att bra samarbete skapar vi de bästa förutsättningarna för ett långt och givande samarbete.